пятница, 3 января 2014 г.

Укрпошта – школярам: національний конкурс творів про музику

Укрпошта – школярам: національний конкурс творів про музику

З 1 жовтня 2013 року Укрпошта запрошує школярів від 10 до 15 років взяти участь у національному етапі 43-го міжнародного конкурсу епістолярного жанру для молоді «Напиши листа і розкажи, як музика впливає на життя людини», який проводить Всесвітній поштовий союз.

Мета конкурсу – розвивати у молоді уміння формулювати та висловлювати свої думки, пробуджувати в них бажання писати листи, привернути увагу до тієї важливої ролі, яку відіграють поштові служби, зв’язуючи між собою людей по всьому світу.

«Незважаючи на те, що ми живемо в епоху цифрових технологій, уміння правильно писати – це навичка, якою має володіти кожна молода людина для самореалізації. Крім того, «есемески», та телефонні дзвінки не залишають сліду, а от листи віддзеркалюють історію життя на тлі епохи» – зазначає генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Костянтин Кривенко.

Національний конкурс відбувається в два етапи:

• регіональний етап – проводиться з 01 жовтня 2013 року до 30 січня 2014 року. В цей період конкурси організовують дирекції Укрпошти в усіх областях України.

• фінальний етап – триватиме з 01 березня до 15 квітня 2014 року. Розглядатимуться твори, що посіли перше місце в кожній дирекції Укрпошти.

Переможців національного конкурсу Укрпошта оголосить 30 квітня 2014 р.

«Для нас, як компанії соціально-відповідальної, дуже важливо підтримувати подібні ініціативи, адже саме епістолярний жанр відіграв величезну роль в історичному становленні публіцистики та журналістики загалом, – розповідає директор з маркетингу та комунікацій Укрпошти Павло Богданов. – Автор твору, який буде визнано кращим в Україні, отримає шанс не тільки стати переможцем на міжнародному рівні, а й виграти фантастичні призи, серед яких – поїздка до міста Берн, столиці Швейцарії».

Детальніше про умови конкурсу – на нашому сайті та у відділеннях Укрпошти.

Положення про конкурс можна проглянути тут >>>

Анкета учасника>>>